Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

  • Σας ενημερώνουμε ότι η Παρασκευή 25/6/2020 είναι η τελευταία ημέρα του Διδακτικού Έτους.
  • Λόγω ειδικών συνθηκών (covid19), η συγκεντρωτική βαθμολογία των τριμήνων μαζί με τους Τίτλους Προόδου θα επιδοθούν στους μαθητές την τελευταία ημέρα του διδακτικού έτους (Παρασκευή 25/6/21). Οι μαθητές μπορούν να παραλαμβάνουν του βαθμούς από τις 8.15΄π.μ. μέχρι τις 10.30΄π.μ. 
  • Σύμφωνα με το Π.Δ.79/2017 αρθ.3, Παρ 6. δεν γίνονται μαθήματα την ημέρα λήξης του διδακτικού έτους.
  • Η παρουσία γονέων εντός του Σχολείου δεν επιτρέπεται.
  • Τα δρομολόγια των λεωφορείων το πρωί θα γίνουν κανονικά και η αναχώρηση από το Σχολείο θα γίνει 10.45΄.
  • Κατά τον ίδιο τρόπο οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα παραλάβουν τους βαθμούς των τριμήνων και αντίγραφα των Τίτλων Σπουδών.

Τα πρωτότυπα Απολυτήρια θα αποσταλούν από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σύμφωνα με τις προφορικές οδηγίες της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Θεσ/νίκης και σύμφωνα με το Δημοτικό Σχολείο φοίτησης του μαθητή/τριας. Οι γονείς καλό είναι να επικοινωνήσουν με το Γυμνάσιο φοίτησης την εβδομάδα 28/6-2/7/21.

Για τους μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν σε Ιδιωτικά Γυμνάσια, θα πρέπει το Ιδιωτικό Γυμνάσιο να αποστείλει Βεβαίωση Αποδοχής με email στο Δημοτικό. Οι γονείς καλό είναι να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό για να συμφωνηθεί ο τρόπος αποστολής των εγγράφων στο Γυμνάσιο.

Την Πέμπτη, στην αυλή του Σχολείου μας, οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τη Διευθύντρια, θα αποχαιρετίσουν τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης με λίγα λόγια, ένα τραγούδι, κάποια παιχνίδια και  πολλές-πολλές ευχές!!!!!

Το προσωπικό και η Διευθύντρια του Σχολείου μας σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Η Δ/ντρια του Σχολείου
Τζιρίτη Κρυσταλλία

Προγραμματισμός λήξης – Επίδοση βαθμολογίας τριμήνων και τίτλων σπουδών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *