Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι προσπάθεια και μέλημα όλης της Σχολικής Κοινότητας είναι η διαχείριση της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε καθημερινά, με τον πιο ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο για όλους μας (μαθητές, εκπαιδευτικούς, οικογένεια).

Η Διεύθυνση του Σχολείου, ο Υπεύθυνος covid-19 και ο Σύλλογος Διδασκόντων ενημερώνουν και διαχειρίζονται τα όποια περιστατικά προκύπτουν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, τις εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ και τις εντολές της Προϊσταμένης Αρχής (Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας). Υπάρχει συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση με τους αρμόδιους φορείς.

Οι γονείς ενημερώνονται υπεύθυνα και στοχευμένα, όταν αυτό υπαγορεύεται από τις εγκυκλίους και τα πρωτόκολλα και κρίνεται απαραίτητο για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Τα προσωπικά δεδομένα και το ιατρικό απόρρητο είναι θέματα που το Σχολείο πρέπει να διαφυλάξει, καθώς επίσης και την ηρεμία της Σχολικής Κοινότητας, η οποία συνεχίζει να εργάζεται παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *