Έργο μαθητών

Έργο μαθητών

Σήμερα το σχολείο φιλοξενεί 370 μαθητές Δημοτικού.

Τα τμήματα του πρωινού κύκλου είναι 16, ενώ του ολοήμερου φτάνουν τα 13.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι 24 δάσκαλοι και 9 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε μαθητή μας. Όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι ταγμένοι να φροντίζουν, να διδάσκουν και να νοιάζονται για όλα τα παιδιά και για το καθένα ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες δυνατότητες ή αδυναμίες του, εφαρμόζοντας τις ενδεδειγμένες και σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές αρχές.

Λειτουργεί σαν ολοήμερο Σχολείο, που αυτό σημαίνει ότι οι τάξεις Α’ και Β’ τελειώνουν το πρωινό ωράριο στις 12.25′ και μετά συνεχίζουν με το ολοήμερο πρόγραμμα, ενώ οι τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ ακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα μετά τις 1.15′ έως τις 4.15′ μ.μ.

Οι μαθητές σιτίζονται στους χώρους του σχολείου από τις 2.00′ μέχρι τις 2.40′. Μέχρι πέρυσι λειτουργούσε χώρος τραπεζαρίας για τη σίτιση των παιδιών, αλλά φέτος χρησιμοποιήθηκε σαν αίθουσα διδασκαλίας.

Λειτουργεί εργαστήριο Πληροφορικής με εξοπλισμό 10 Η/Υ.

Στο κτήριο συστεγάζεται και το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας με δυναμικό 60 νηπίων. Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί και αυτό σαν ολοήμερο με χώρους σίτισης και χαλάρωσης και απασχολεί 7 νηπιαγωγούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *