camp

Αγαπητοί γονείς,

την Τρίτη 29/5/18 , θα γίνει η ημερήσια ψυχαγωγική εκδρομή του Σχολείου μας στον χώρο «Κατασκηνώσεις Τζιώνη», Κερδύλλια, Ν.Σερρών.

Οι μαθητές της Α΄, Β’, Γ΄ τάξης θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα υποχρεωτικά. Οι γονείς των υπόλοιπων μαθητών είναι ευπρόσδεκτοι, αν αποφασίσουν να συμμετέχουν στην εκδρομή.

Η αναχώρηση θα γίνει από το σχολείο το πρωί στις 8.30′ και η επιστροφή το απόγευμα στις 5.30΄, στο σχολείο.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους καπέλα, νερό, κολατσιό και να φορούν αντηλιακή κρέμα στα ακάλυπτα μέρη του σώματος. Μπορούν ακόμη οι μαθητές να έχουν μαζί τους μπάλες, σχοινάκια, ρακέτες ή κάποιο άλλο παιχνίδι, αρκεί να μην είναι επικίνδυνο.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 11? κατ’ άτομο (9? λεωφορείο και 2? είσοδος στην κατασκήνωση). Το εισιτήριο των 2? θα είναι ανταποδοτικό, δηλαδή θα εξαργυρώνεται σε κάποια αγορά στο κυλικείο ή στο εστιατόριο.

Στον χώρο λειτουργεί καφέ-εστιατόριο, όπου οι μαθητές μπορούν να προμηθευτούν σάντουιτς, χυμούς, αναψυκτικά ή και ένα ολοκληρωμένο γεύμα, με ειδικές τιμές για τα σχολεία.

Ενδεικτικές τιμές και μενού

  • (Κοτόπουλο φιλέτο ή σουβλάκια ή κοτοσουβλάκια) με πατάτες και ρύζι, σαλάτα εποχής, ψωμί ημέρας, αναψυκτικό και επιδόρπιο: 9 ?
  • (Χάμπουργκερ ή κοτομπουκιές) με πατάτες σε πιάτο, αναψυκτικό και επιδόρπιο: 7 ?
  • (Κλαμπ σάντουιτς ή χοτ- ντογκ) με πατάτες σε πακέτο, αναψυκτικό: 5 ?

Όλα τα παιδιά είτε συνοδεύονται είτε όχι, θα πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη.

Καλή διασκέδαση!!!

Ιστότοπος κατασκήνωσης: http://tzionicamp.gr/el/

Ημερήσια εκδρομή στις κατασκηνώσεις “Τζιώνη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *